-

Tumblr_m3evzwctnu1rs17hoo1_500_large

Let your past make you better, not bitter

image description
Gjorde mitt allra sista prov i grundskolan idag, den känslan alltså! Drog till gymmet med Matilda & Danne där vi djurade i 1½ timme. Cyklade sedan till skolan igen för att gå på ett klassmöte inför vår resa till liseberg som nu är bokad. Åh så gött

You are my piece of paradise

538861_377769242286294_151017314961489_73928445_1491194822_n_large
Gick hem till min man där vi kollade på jersey shore, hade krig & mös för fulla muggar! Imorgon har jag ett stor test i matte då jag inte ens har öppnat boken, jävligt lyckat emma.. Ni som känner min vet hur mycket jag älskar matte, fast nä. Hate it.

#Miss It

image description
Denna dagen har jag gått som en zombie, utan krydd! Det hela slutade med att jag gick hem & gjorde käk för att ladda upp mina krafter. Mekade sedan med cykeln så nu är den i fint skick!

I lied when I said it didn't hurt


Gotye – Hearts A Mess
Dem senaste dagarna har jag gått runt & tänkt på en hel del saker, det är därför jag inte har haft någon tid till att skriva här. Igår drog jag ut en platta ur tåget & spenderade min kväll hos min grabb. Idag gick jag upp innan 7 vilket sällan händer. Gick som en zombie till bussen & skulle sedan springa som en dåre på plan för att vara med på en basketturnering. Resultatet blev bättre än förväntat, vårt lag vann hela turneringen. Cyklade ner till gymmet med Matilda & Danne då hans cykel fick punka.. Gymmade i 1½ timme & gick hem eftersom herr westins cykel inte var hel. Nu ska jag äta min persika & sova som en drottning!

Every time I think about you I have to remind myself that if you wanted to talk to me you would

Tumblr_m4p6bc31uy1qmowaco1_500_large
Oj vad jag lackar sönder på en viss grabb för tillfället! Tror snart att det ryker från öronen på mig så sur jag är. Hoppas på att ett gg-avsnitt & en kopp te gör mig på bättre tankar.

It's harder than you think

image description
Idag har jag traskat runder på både stan & väla med min fina vän Matilda. Fick med mig hem en ny bikini + en underdel till, hårdprodukt & presenter. Annars har jag firat min underbara mamma med familjen. Vi får väl allt se vart denna kväll leder mig, later!

Don't let idiots ruin your day


Har haft en riktigt go kväll nere på Mezo med matilda. Även jocke, emil, tolf, simon & alex gjorde oss sällskap dem sista timmarna. Ska snart lägga upp mitt träningsschema inför imorgon & sedan ta en dejt med john blund!

Spex 2012


I am more than what you see

image description
Drog till gymmet med Matilda där vi träffade några, like always. Det gick inte så bra med att komma på "bättre tankar" men jag rensade en hel del. För övrigt äter jag denna extremt goda räksalladen ↑ & ska snart in i duschen.

Jag letar inte upp problem, problemen letar upp mig

Tumblr_m4mjv6ecko1rvubreo1_500_large
Trots alla möjligheter jag fick igår kväll stannade jag hemma & dödade mig själv med go musik & några gg-avsnitt. Det blev alltså en väldigt stor dramakväll & många sms kom hastigt. Jag ligger fortfarande i min depp period & lite senare ska jag dra ner till gymmet med Matilda.

-

Tumblr_m4kqx12dco1ro85i5o1_500_large

Why i love you

image description
Oj vilken dag! Spexfotot var verkligen en underbar upplevelse! Däremot så har jag haft en väldigt kass dag. Blandande känslor & massvis med tårar. Tur som jag har gjorde mina vänner mig på ett litet bättre humör för stunden när vi shoppade & tog en fika inne på EH. Ni är guldvärda

Spexfoto!!


Holding her hand in public is just another way of saying you're proud to have her

image description
Vattenmelon, jordgubbar & GG har min kväll bestått av. Imorgon väntas färg, kläder, lycka & kärlek. Alltså spexfoto. Nu kör vi!

I don't have the words to tell you how important you are to me

882398-7-1329752380340_large
Oj vad jag saknar min pojkvän!
Har haft en riktigt konstig dag & det hela slutade med en sovandes Emma som har migrän. Nu ska jag ta något att äta, duscha & kolla igenom matten.

Your body is a wonderland

image description
Efter skolan gick jag hem till pojkvännen min där vi solade, mös & hade det finemang! Drog sedan vidare till norrvalla med Robin för att kolla när deras lag spelade match. Vilken go onsdag! Nu ska jag snabbt hoppa in i duschen & sedan kolla på GG. Sleep tight!

Hhahahaha ↓

Athd_xwciaalcyw_large

Your face. I like that shit

image description
Hallå folks! Det var somsagt 28 hela grader idag, kändes som man var utomlands. Förjävla gött! Har blivit lite brunare, lite starkare & lite fräschare efter denna tisdagen. Har nyss kollat på GG & ska snart glo på ett avsnitt till. Adios amigos

Food is my bestfriend


Idag har jag gått exakt hela dagen! På idrotten gick vi till krematoriet & tillbaka. Efter lunchen gick vi till nicolai där det var en dansuppvisning. Traskade vidare ner till stan för att fixa kläder till spex med Felicia & Matilda följt av över 1timmes pumpning på gymmet med Matilda där vi gymmade med några andra också. Därefter gick vi hem. Snacka om att mina fötter är döda nu..

I need you so much closer

182386_220342674750060_121532287964433_358417_1811809232_n_large
Hallå gott folk! Solen skiner, musiken dunkar på max & brillorna är på, how nice? Dock har jag sträckt min nacke så en rejäl behandling väntas ikväll. Gjorde även det muntliga nationella i spanska idag, hallelujah.. Glöm inte bloppisen! Later dudes

BLOPPIS

Då kör vi!
Facebook
Ring/smsa - 0735145857
Kommentera


Grått linne från Bikbok
Storlek: S
Pris: 20kr
SÅLD!

Tjocktröja från HunkyDory
Storlek: S
Pris: 350kr

Klänning från Mango (använd en gång)
Storlek: S
Pris: 80kr

T-shirt från Kaktus (oanvänd)
Storlek: S
Pris: 60kr

T-shirt från Fröken Ethel (oanvänd)
Storlek: S
Pris: 100kr
SÅLD!

Tröja från Spirit Stores (märke: Melmelli)
Storlek: M
Pris: 80kr
SÅLD!

Kofta från JC (oanvänd)
Storlek: S
Pris: 20kr

Tröja från Odd Molly
Storlek: 1 (S)
Pris: 350kr
SÅLD!

Kofta från Odd Molly
Storlek: 1 (S)
Pris: 320kr

Bikini från H&M
Storlek överdel: 34
Storlek nederdel: 36
Pris: 30kr
SÅLD!

Väst från H&M (oanvänd)
Storlek: S
Pris: 20kr

Shorts från H&M
Storlek: 34
Pris: 40kr
SÅLD!

Svarta byxor från Monki
Storlek: XS
Pris: 40kr

Jeans från G-star (knappt använda)
Storlek: 24/25
Pris: 180kr
SÅLD!

Byxor från Zara
Storlek: 38
Pris: 50kr


Summer feelings

image description
Cyklade bort till stålisarna där hela familjen solade. Vi spelade kort, snackade & hade vattenkrig. Härlig eftermiddag! Nu bär det av till gymmet (ÄNTLIGEN!!) där det ska pumpas för fulla muggar med Matilda. Ikväll kommer även bloppisen upp, happy hour time!

Never lose hope

582527475_large
Igår kväll kom min man hem till mig då vi satt som köttbullar i min säng & kollade på fotboll, mös & tog det lugnt. Nu drar jag på mig bikinin & solar. Ha D'

A real man never stops trying to show a girl he cares about her, even if he already has her


En bloppis kommer inom en snar tid! Stay tuned

No one will ever understand how happy you make me


Har haft en toppen dag med min goa vän! Drog till väla för att leta efter en klänning + skor till mig som jag äntligen fann. Ååååh så skönt!! Dock är det inte riktigt en klänning men ni får väl allt se när dagen kommer. Käkade lunch på Ikea som satt riktigt gott i magen. Skrattade så vi tappade andan, gjorde tabbar & träffade några. Du är guldvärd min vän ♥

21 Jump Street

Tumblr_m2i0eqppkh1r9x5k0o2_500_large
En helgalen film rakt av! Om ni inte har sett den, se den! Ni kommer att leva några år längre så mycket som ni kommer att skratta. 5/5

If you want something you've never had, then you've got to do something you've never done


Hade ett par olika möjligheter att göra denna fredagskvällen men valde att gosa med min fina fillepille istället. Rotfruktschips (nyttigare än vanliga), gurka & dipp + gg tittande bestod vår kväll av. Följt av stretchingövningar & massvis med snack! Imorgon kommer nog också bli en bra dag, har finfina planer!

Good girls go bad because bad boys don't treat them right


New in

You deserve someone who would move mountains for you if he had to

Tumblr_ls1gueianq1qip96vo1_500_large

Without the darkness we'd never see the stars

image description
Gårdagen

Var först på väla med Maggie & Roza då vi snackade i mun på varandra, provade så många klädesplagg så jag blev helt utmattad tillslut, skrattade åt allt möjligt osv. Mötte sedan upp Amanda & Marielle för ännu en runda på väla. Snackade, åt världens godaste kebabtallrik & provade ytterligare ett par klädesplagg. Bussresan hem var otrolig! Snubblade, var ihoptryckt mot annat folk, träffade andra & blev puttad. Danne spenderade sin kväll hos mig för att kolla på film samt mysa & gick hem 01.30.

Don't say I never gave you anything

Tumblr_loa2z7l8vi1qd1fqro1_500_large
Vaknade upp med en riktigt go frukost (gröt med frukter i) & tog en lång & skön dusch. Nu ska jag snabbt sätta på mig kläder för att sedan ta bussen ut till väla, finally! Där jag träffar mina två fina vänner samt pajaser!

While you're making her cry someone else is trying to make her smile


Käkade nyss pizza från LaPizza (attans, då blir det hårda pass i helgen) & snart serveras det jordgubbar + vindruvor i rummet mitt. Mumsigt värre! Eftersom jag är sjuk blir jag hemma ikväll. Annars hade jag ett par olika möjligheter att göra.

I don't want anyone else to have you

181818_190131371109712_100003385522922_311909_1808669920_n_large
Slutade strax innan 12 då jag & emelie begav oss till hemköp för att starta vår långhelg med marängsviss vilket gick toppen! Alltså får jag inte äta något mer onyttigt denna veckan (oh fuck..). Jag har även fått en kraftig förkylning så min träning imorgon bitti kan jag säga adios till. Ack.

You give me the kind of feeling people write novels about

image description
Np i matte & simning har min dag bestått av. Drog även ut & käkade lunch med ett par brudar. Fy attans vad den thaiboxen satt fint! Jag & Emme tog bussen upp till skolan igen där vi spenderade vår dyrbara tid med westino, tobbe & ted. Nu ska jag få i mig c-vitaminer & göra armhävningar

I need this to be real


Joggade samt sprang i skogen med Filippa då jag kom på andra tankar & rensade minnet vilket behövdes! Gjorde ett par styrkeövningar efter & snackade på som vanligt. Det blev även några big fail moment, like always! Imorgon väntas nationella i matte 08.00 följt av simning. #sleep tight

Allt för mycket drama, nu drar emz ut på en runda med Filz


When poeple hate you, it's beacause you've got something they want

Tumblr_lz5n3xcswp1qaa163o1_500_large

I just thought this time would be different. I should have known I'd be wrong

378949_2207727272183_1217475333_31848285_1516387569_n_large
What a day! Nationella i spanska (oförberett), träsljöd med mig & emme = värmeblåsa, skador + söndriga jeans.. Sitter här helt utmattad med huvudvärk. Imorgon är en hemsk dag som jag ska berätta om lite senare.
Next - take a break

Can't stop thinking about your smile


The lucky one

Tumblr_m365jfkcqd1qcac75o1_500_large

Jag upptäckte kärlek, lycka & stress samtidigt ®

Fredag
image description
Åkte med Danne till ekeby där vi hade en super bra fredag&lördag! Mysiga stunder, film, kuddkrig, hund-mys-stunder, krig i mängder, peta i näsan tid & ännu mer mys! Går inte att beskriva hur mycket den killen betyder för mig! Helt sjukt.
Lördag
image descriptionimage descriptionimage description
När bussresan äntligen hade tagit 50 minuter så hoppade jag snabbt in i duschen, tog på mig kläder & begav mig på ännu ett äventyr. Det blev en tacokväll hos Filippa med Johanna, Ebba, Melina & Gripen. Tog bilder i mängder, hoppade på studsmattan, spelade spel & hade en riktigt go kväll!

Söndag
Why-is-monday-_201603967_large
Då var vi här igen..
När detta inlägget är publicerat tar jag volymen på max, svänger på rumpan & städar. När det är fixat går jag in i musikens värld då tankarna flödar samtidigt som jag går en runda i skogen för att lyckas bränna några kalorier. Duschar, käkar & kollar på film.
Later dudes!

Living in the past will only fuck you up


Beyoncé – I Was Here
Äntligen helg!! Denna fredagen hade mycket att erbjuda, alltså kommer min natt bli mer än toppen! För tillfället kör jag på min standard måltid (mackor med te, kiwi & vindruvor) nomnom. Förresten så sålde jag mina sista gräddbullar till Noa för cirkus en timme sedan. Perfekt!

Love doesn't need to be perfect, it just needs to be true


Hejhopp i stugan! Denna torsdagen har varit allmänt depp för rätt många av oss (kan bero på vädret, tyvärr). Fick ialla fall gå hem & ta en huvudvärkstablett med hopp om att det skulle bli bättre. Gick vidare hem till ma boyfriendo där vi snackade & petade i näsan på varann (vi är fullt normala). Nu väntar GG!

Good friends don't let you do stupid things, alone


Spenderade min eftermiddag hos Matilda där vi käka, kollade upp bilder, sjöng & hade det allmänt gott. Har även börjat med min nyttiga kost nu för er som inte visste. Byebye cookies

There are so many places we have not seen yet. So many people still to meet


Drog med mig Fille & lille vovven på en runda i skogen. Det tog över två timmar för oss att gå då vi passerade laröd. Påvägen hem gick vi inom Filles mormor & morfar där det bjöds på kycklingsallad som satt perfa! Nu väntar fruktsalladen på mig, tjohej'

Remember how it used to be?


Even if my day is going bad, you always make things better


Kaffe → sms → bilder = kärlek

Don't like me? Have a seat with the rest of the bitches waiting for me to give a fuck

image description
Har haft en pest & pina dag i stort sätt. Den fortsätter med överraskande sms, gräddbullsförsäljning & en halt emma som inte kan träna. Later!

You broke my heart. Now I'm gonna break something of yours


Har numera blivit klar med fysiken, kollat på vampire diaries, ätit god mat, fått i mig ett antal gräddbullar & duschat. Här har ni två godingar som går på repeat -
Aleks – En dröm - Single Version
Tyler Ward – Boyfriend (originally by Justin Bieber)

One Month


En månad med världens finaste kille ♥

Some people want it to happen, some wish it would happen, others make it happen


Igår kom a la westino till moi då vi till och med hade en månad, oh happy day! Vi var fastklistrade i den ena soffan samtidigt som vi kollade på tv & mös hela kvällen. Perfekt lördag!
Skulle egentligen gått en lång runda idag men mitt knä har blivit ännu värre så jag får jobba på fysiken istället *suck*. Jag har även sökt jobb & sålt en hel del gräddbullar, finemang!

Onödig fakta


• Den första iphonen presenterades 9 januari 2007
• Hitler var vegetarian
• Potatisen blev känd i sverige under 1800-talet när man började använda den som brännvin
• Coca-cola var från början tänkt att vara en medicin

You never give up on the people you love


Gick en lång runda med Filippa då vi blev förföljda av en man, riktigt läskigt faktiskt! Men jag överlevde! Eftersom mina päron ska ut ikväll har jag varit kocken i huset & lite senare kommer min fina pojkvän hit.

Friendship is like a book, it takes seconds to burn, but years to write


Igår kväll träffade jag Danne, Wille & Axel. Fick se två yra killar gå runder på ett tak där även deras rövar stack fram, haha! Jag & Danne gick vidare hem till mig då vi kollade på film & gosade. Mysig fredag!
Nu ska jag byta om för att sedan gå en powerwalk runda i skogen med Filippa eftersom mitt knä fortfarande är dåligt.

I'd like mornings better, if my mornings started with you


Remember when..

image description
Ett skepp kommer lastat med gräddbullar! Då ska här fixas pengar till klasskassan nudå. Skulle egentligen till väla men det blev inte av. Istället ska här kollas på film, göra beställningar & ta det lugnt. Däremot har jag lite alternativ inför kvällens händelser.

Thank you for changing my life

Tumblr_m368idxleh1rrqglzo1_500_large

In the end we only regret the chances we didn't take


DEN hårfärgen ↑ är lika fint som snus!
Har numera gått en lång runda med mina kära vän Håkan då vi har gått igenom en hel del under tiden som har passerat. Nu ska jag lyckas att göra en fläta i håret & sedan ta en dejt med John Blund.

There's never a right time to say goodbye


Dagen har varit kalas tack vare det fina vädret. Dem två sista lektionerna solade vi & hade det finemang! För tillfället snackar jag med håkis. Killproblemas, powerwalk i solskenet & en vis vän kommer min kväll bestå av. Rätt gött må jag säga!

Do not base your happiness off someone else

image descriptionimage description
Gjorde kvällsmat med daddy cool & sprang sedan över till min kära pojke för att mysa i ett par timmar. När jag väl kom hem hoppade jag in i duschen & nu sitter jag här med blött hår. Imorgon ska jag till tandläkaren för att ÄNTLIGEN sätta ett datum på när mitt tåg åker bort. Sleep tight!

Missing someone is your heart's way of reminding you that you love them


Har ännu en gång haft en kanon dag! Hade vattenkrig i skolan så jag gick runt med blöta underkläder, nog mysigt. Solade vid pålsjö kiosken tillsammand med min man, emilia, emelie, johanna & dafni. Ovanpå allt det goda kom det onda in i bilden, jag har blivit pollenallergiker. Nysningar, kliande ögon & nästäppa = me.

Be with someone who makes you happy


Har matte nationella imorgon klockan 08.00. Slog precis upp boken & stängde den lika snabbt när jag insåg att det kommer att gå åt helvete. Faaan.

Weve got nothing to lose


Har haft en toppen tisdag med ett par goa brudar! Det perfekta vädret kom då vi låg & solade samtidigt som glassen slank ner finfint i magen. Spelade kort, tappade ett antal gånger min bikiniöverdel (tack vare dafni & johanna) & strosade runder i stan. Körde en repris vid stånden för att fixa armband. Käkade min efterlängtade korv som satt SÅHÄR gott i magen! Chillade på däcket vid gröningen & träffade pojkvännen min + wille, adam & ted.

1a Maj


Det började med ett par timmar i lund som var riktigt bra! Solen var framme, åt gott & det var en härlig stämning. Strosade runder i stan, tappade bort varandra, panikattacker, köpte armband & iphone skal. Köpte med oss lite smått & gott då vi gick upp till Lala & chillade. Gick vidare för att se majbålet där vi träffade några & allting rasade samman. Det slutade med tårar, saknad & en utmattad Emma. Tack för mig

RSS 2.0