Run until you can't catch your breath


Idag har varit en väldigt bra dag! Tillbringat både min för & eftermiddag i laröd där vi bland annat kollade på hus. Har även gått till kiropraktorn & druckit alldeles för mycket kaffe med enormt härliga människor. Framtidens planer ser mycket lovande ut!

That feeling you get when you hug someone and you just don't wanna let go


Har käkat en väldigt god påskmiddag med la familia & druckit några bärs till det. Skulle egentligen träffat Claren & Fillo ikväll men allt blev till en enda röra så vi uppdaterar den till lite senare. Annars har jag världens träningsvärk, oh vilken go känsla!!

Back in time


Årets påsk har förändrats till en sen version av vinter..
 
Igår var en bra dag! Massa mys med min saknade pojke. Idag blev det ett gott indoorwalkingpass med fillo följt av några övningar innan vi begav oss hemåt i kylan. Nu är jag helt utmattad & inser verkligen att jag är i ett stort behov av ett jobb! Ge mig lyckan till ett guldjobb

Each girl has that one boy she will never lose feelings for


Missing you

Tänkte bara tillägna detta inlägg till min mycket speciella vän. Grattis på din dag walleballe ♥

Oldies

Såja, då var denna onsdagen nästan försvunnen också. Eftersom duktiga jag stod för maten idag åt vi alla som galningar! Fläskfilé med ungsstekta potatisar i min egna kryddblandning + beasås, klassiska emma rätten.

You can't break a broken heart

Tumblr_mk6jwxifu11r567afo1_1280_large
Sov en extra timme & gjorde brunch till mig och mamsen. Nu blir det ett PB avsnitt följt av dusch & fix sedan tar jag & fille bussen ner till stan för ett möte. Ska även inom polisstationen & hämta ut några papper. Ha en bra onsdag gott folk!

Everyday is a chance to overcome the person you were yesterday

http://25.media.tumblr.com/19aad88b6a613d2b2efbf4e94a07fd44/tumblr_mfzkenBShE1qhicu9o1_500.jpg

Deprimerad tjej till max


Jag är överdrivet sur, ledsen och deprimerad. Kan inte gå någonstans heller utan en jävla mobil. Så jävla lack.

-

 

One day I decided to live without feelings


Efter att ha strosat rundor i 22 butiker, lämnat 10 cv:n, förberett ett telefonsamtal till imorgon & bestämt möte på onsdag känns det redan mycket bättre. Ett framsteg till jobblivet. Kommer sent glömma händelsen på Filippas mammas jobb, haha! Minne för livet.
 
Nu har jag ätit en fruktansvärt god middag med några gäster här hemma. Ska snart slå på ett PB avsnitt & räkna ner timmarna.. Snart så

Sometimes you win, sometime you learn


Nu ska jag & mamma till maxi därefter blir det en snabb lunch följt av en tripp i staden med Fille angående jobb. Bra måndag

Hate Life Atm

Söndagsångest till max. Depression & tröstätning har denna kväll bestått av & kommer fortsätta i samma takt enda tills jag får en ny mobil.
Next - Prison Break

2011

Hela förmiddagen har gått åt till polisanmälningar & spärrningar samt en massa siffror. Annars har jag blivit emo. Får panik utan min mobil! Imorgon åker pappsen till göteborg då jag ytterligare får vänta ännu en dag för att kunna skaffa en ny iphone. Nu ska jag göra pannkakor & tröstäta

Some people just need a high-five. In the face, with a chair


Bilderna är tagna från Ebbas blogg!
 
Hallå i stugan! Idag var jag på bland annat ett enormt fint bröllop med en massa god mat & härligt folk, ebba var då en utav dem. Däremot blev min mobil stulen vilket är jävligt trist. Alla kontakter, bilder samt mitt bankkonto & min menskontroll är borta.. Riktigt surt! Hoppas ni har haft & även kommer att få en finemang lördag

Far from what I once was but not yet what I'm going to be


Mötte upp Emme i staden med en bamsekram. Tog en 15minutare på solariet där dem även snattade mina pengar, bastards.. Ikväll blir det pizzabak hos Almenpalen med min kära pojkvän. Bra start på ett efterlängtat påsklov!

Sex and the city ♥


You're all I got left

Wentworth_miller_96_largeGif-prison-break-favim.com-367834_large
Älskade prison break ♥

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge

Utvecklingssamtalet gick hur bra som helst! Har även fått goda besked av Mägs (kolla bilden ovan) om vad som väntar på mig i New York. Åh vad jag saknar den lilla pärlan, kom hem nu!!

Boom boom boom boom, I want you in my room


Åkte ut en runda med paps till mörarp innan idag. Kände att jag behövde ta en del utav samhället efter 4 dagars inomhus yra. Annars har jag kollat på Prison Break all day long, mitt nya beroende! Har förövrigt pirr i magen eftersom det är utvecklingssamtal imorgon, sådana samtal skrämmer mig alltid.

There are certain people who aren't meant to fit into your life no matter how much you want them to

Nätshopping, prison break & god mat samt planerna till cypern är höjdpunkterna när man är sjuk.

Keep smiling like the joker

Tumblr_mj7diqb9kh1rg2mmfo1_500_large
Efter att ha legat i sängen men nästan 40 graders feber, gått på ett läkarbesök & knaprat i mig en massa tabletter samt kortisonspray är jag äntligen på bättringsvägen! Jag ska nog inte gå in på hur mycket min näsa rinner..
 
Idag är det den dagen min kära lärare Janne har längtat efter, vår skola ska nämligen lyssna på någon talangfull snubbe som även ska dela ut ekologiska frukter samt chokladbitar. Men icke sa nicke, jag sitter bänkad i sängen med hostattacker & en jädrans snuva samtidigt som jag kollar på Prison Break.


I'm tired of being sick

I-cant-let-you-go-48_large
I fredags var det fullrulle i skolan & slutade med äppelmulning, haha.. Vidare hem för att packa & sedan iväg till ekeby där jag skulle stannat hela helgen men så blev det inte riktigt. Både jag & Danne blev riktigt förkylda så mamma fick hämta mig igår eftermiddag. Satans skit! Men vi hade det så himla mysigt annars!! Idag mår jag dubbel så dåligt & har ont överallt. Fyfan vad jag hatar att vara sjuk!

I'm yours


Det börjar bli en vana att jag springer till bussen numera, morgonpass. Annars har jag skippat träningen för en jävla massa NV plugg. Så damn drygt! Har gjort halva inlämningen nu så det är en bit kvar innan jag kan känna lycka.. Annars lyckades jag göra världens godaste smoothie, såå god!

Anywhere is fine, as long as I am with you

Från skinande solsken till återigen ett vinterland, vad hände?
Började min dag 09.00 med en danska film. Kollade även på filmen Troja på engelskan de 3 sista timmarna. Förövrigt slutade jag 16.00 & har inte funnit någon arbetsmotivation alls. Dedär med plugget går verkligen dåligt. Kom hit sommar, svenska folket behöver dig!

I like seeing you smile


The truth is, everyone is going to hurt you. You just gotta find the ones worth suffering for

Idag är en tröttsam dag. Har börjat bli så extremt trött på den senaste tiden. Ska snart läsa ett par sidor i NV-boken & sedan åka vidare till Aktiverum där det blir 2 köttiga pass med Mägs.

So much good in the bad


When was the last time you did something for the first time?


Åkte ner till staden efter skolan där jag mötte upp Filippa. Fixade ett par ärenden & nu kan jag äntligen se vad mitt saldo är på mobilen. Har precis gjort en kräft-avokado macka, så in i bänkens gott!

-


Mina söndagar börjar alltmer bli riktigt bra. Vaknade upp som en zombie, sprang till bussen & träffade min älsklings fille. Trots orkanen på kullagatan höll vi oss vid liv. Det blev en fika med massa snack, classic. Har goa planer framför oss som jag hoppas kommer slå till. Tack för denna helg, nighty

When the time stops


Från gårdagens bravader. 18års fester är inget att leka med, woop woop.

My lovie dovie


Sena nätter, tomma glas, skjuter upp problemen för ett tag


Letting go doesn’t mean giving up, it means moving on

Välkommen underbara helg! Drog en liten tripp till väla med min fina där vi träffade på ett par personer. Bland annat saknade Claren & Mells. Ikväll drar mina föräldrar ut vilket motsvarar en ensam emma. Tar förmodligen hit lite sällskap. Ha en trevlig fredag vänner!

-


The blind side


ÅÅÅH så bra film!! Om ni inte har sett den. SE DEN. Bästa på länge

New in


Hollywood hoes

Ännu en kanondag! Gick ner till stan och fixade ett par ärenden & hamnade till sist inne på Wayne's. Tog bussen med med min älskling & kära Emme. När jag kom hem fick jag en liten överraskning, ett nytt träningsställ! Wooho. Vidare till gymmet med paps där jag även lämnade in mitt CV. Give me luck, please!

Fix you

 

Vilken vårdag! Sovmorgon följt av en både jobbig & rolig idrottslektion, vidare ner till tropical beach där vi hade "redovisningar" i dikter. Gick prima för moi! Spenderade någon timme hos min älskling annars har jag inte gjort något märkvärdigt. Skulle egentligen pluggat men dem problemen får jag imorgon!

Safe Haven


Loving you is killing me


If it were easy, everyone would do it


Har haft en bra skoldag med spidade vänner runtomkring mig. Solen har även hittat hit till Skåne, vilken överraskning. Blev klar med min NV-inlämning som egentligen skulle skickats in nästa fredag, det går bra nu. Om 10min drar jag till gymmet & kör överkroppen.

Nobody said it was easy

 
Måndag igen. Samma gamla visa. Dock fick jag någon sorts utav sjuk-feeling denna förmiddag så när jag kom hem däckade jag i soffan & vaknade upp med migrän. Har förövrigt gjort världens mumsigaste Kladdkakan, beteckna kladdkakan med stort K. Annars är min USA-lista till Mägs klar. Muy bien

Turn intentions to actions

Drog till gymmet vid lunchtid & körde ben + mage. Strax därefter gick jag & danne ut & gick en väldigt lång runda. Satt oss på ett par ställen & köpte cola light. Nu ska jag krypa ner under täcket för att se twilight, åh vilken bra söndag!

Her heart was a secret garden and the walls were very high

Hallåj i stugan! Idag har det varit en enormt känslomässig lördag med familjen, fick ut ett par tårar också. Sådant behövs ibland! Ska hoppa in i duschen nu för att sedan dra mig mot min fina kille, ha en go lördag folks

New in


I tried, you didn't. Have fun, I'm done

FREDAAAG!! Skinande sol, två timmars tränande på gymmet & inget plugg. Fan vad gött! Om cirkus en timme möter jag upp min fina älskling då vi åker ner till staden & köper en tröja till mig, hehe. Ikväll slaggar han här också. Perfecto

-


RSS 2.0