Två flugor i en smäll

image description
Träffade Matilda igår kväll då vi skulle träffa ett par grabbar i staden. Tydligen var vi för "långsamma" så vi tog cykeln & hade en rätt kraftig hastighet. Vi tappade kontrollen mitt i Johan banérs backen & trillade mitt i allt. Det blev en rätt kraftig smäll! Mina skor gick sönder, våra brallor sprack & våra knän fick en blödning, speciellt Matildas! Vi hade tur i oturen, Ted, Danne & Adam kom då vi fick hjälp utav dem + Teds föräldrar. Bandage, tejp & plåster gick vi runt med. Istället för ett par mysiga timmar i stan gick vi & haltade hem..
Ett minne för livet, hejhopp

...

Tumblr_m37iyixnm81qkiy1to1_500_large

Let us die young, or let us live forever


Drog & gymmade med Matilda & Felle vid 11tiden. Gjorde vid mig för att möta upp Matilda igen då vi tillbringade vår eftermiddag i staden med en latte & hade det allmänt bra. Träffade även på Emmy & sa hej till henne den saknade lilla filuren! One the moment chillar jag med musik, pizza & cola. Livet leker

How many tears does it take to realise that you don't need a guy to make you happy?

image description
Spenderade min fredagskväll hos favoriten Fille där vi käkade både nyttigt & gott ↑, kollade på film & mös. Vi fick även några samtal från olika personer som gjorde så att vi fick tårar så mycket som vi skrattade! Vi upptäckte några nya grimaser & tog foto så fula vi var! haha..

You're the one who saved me. You knew that

image description
Äntligen fredag & långhelg!! Däremot suger vädret en aning, men men. Kvällens planer är fortfarande oklara, vi får allt se vad som händer i stugan. Adios amigos

Love is all you need


Le Love

Couple-his-head-under-her-shirt....-kiss-le-love-love-mood-favim.com-39239_large

Bad things happen, and there's nothing you can do about it

image description
Slutade vid 12tiden då jag & Matilda drog till donken där vi vräkte i oss maten, attans vad gott det var! Nu sitter jag här mätt & belåten & ska snart sätta på en go film. Later dudes!

A part of me will always be with you


Drog ut på en powerwalk & intervall runda med Filippa. Vi hann även med trapporna & fullt med catch-up talk! För övrigt sitter jag med blött hår & dricker min protein dricka. Hejsvejs

I lied because I don't want you to know how much it hurts me

Z_d7e79a3b_large
Fann min gamla skjorta i garderoben som jag snabbt & lätt klippte i innan jag drog till skolan imorse. Ska fixa & trixa lite till på den senare. Efter ett par plågsamma timmar i skolan hjälpte emelie mig med att göra en polisanmälan som gick super! Drog sedan hem till ma boy för lite mys

The creative adult is the child who survived


Detta kom även hem innan idag, mitt nya pass & id. Wohoo! Fast nee..

I lost myself somewhere along the way

image description
Idag har jag endast latat mig & snackat med ett par goa personer. Tryckt i mig onyttigheter & lyssnat på skön musik. Har numera bestämt att jag ska skita i allt onyttigt ett tag framöver, wish me good luck!

Oldies but goodies


Jag blev precis klar med språkhistorian. Guess who's happy? MEE!! Ialla fall så har jag kollat igenom lite bilder på datan sedan vi började 7an. Fasen vad alla har förändrats! Själv gick man runt med blont hår & en förfärlig utväxt. Däremot har vänskapskretsen förändrats tusen gånger om. Jag saknar den gamla tiden rejält. Dem vännerna man gjorde allt & inget med som stod en så grymt nära. Åh vilka minnen!!

It feels like holding on to nothing

image description
Har haft en helt okej dag. Drog till gymmet & gymmade med Matilda, Steffi & Hannah. Träffade även Jocke & Emil en sväng. För tillfället sitter jag & väntar på middagen & lite senare blir det plugg..

True dat ↓

image description
Kollar på filmen Panic Room som är riktigt spännande faktiskt! Till det vräker jag i mig en kladdig kladdkaka som nyss kom ut ur ugnen, attans vad smarrigt! Imorgon blir det en lång dag + träning med Matilda. Det sägs även att sommarvädret ska komma nästa vecka, äntligen!!

Google must be a woman because, it knows everything

image description
Vaknade upp med en rejäl mensvärk. Gjorde en god frukost ↑ & sköt upp träningen tills imorgon. Idag blir det söndagsmys för hela slanten

I'm learning to be free

image description
Min kväll är räddad! Ska snart bege mig till hemmakväll för att köpa det sista till en redig myskväll med mina 2 goa vänner!

Maybe it's easier to just not let anyone in

image description


One moment can change everything

image description
Igår kväll kom min man hem till mig då vi käkade godis, kollade på tv & hade det finemang! Han dog i jämna mellanrum & lämnade mig vid 1tiden. Nu ska jag skynda mig för att fira Sebbe i Ystad med familjen!

Har gått & blivit korthårig

image description
Har strosat runder på stan hela eftermiddagen med Elli då vi delvis har köpt presenter till min grabb som blir 16 på måndag & nytt iphoneskal (skit fult dock). Har även fått en ny frisörska som är ur gullig! Däremot var mitt hår oerhört slitet så vi fick klippa av 7 hela centimeter. Alltså har jag fått kort hår, fakk..

Sometimes, it's easier to pretend you don't care than to admit that it's killing you


Det blev hela 2 timmars gympass som gick askalas! Ska numera njuta av min läxfria kväll & glo på tv. Tjohej

Crosses

551937_389706254394819_237296772969102_1281468_732835810_n_large
Frank Ocean – Swim Good
Nationella gick som det gick. Snart sätter jag mig på min racercykel & åker bort till gymmet där det ska springas till månen med Matilda & Felicia. Ha de gött!

Without money we'd all be rich

image description
Träningen blev inställd likaså frisörbesöket. Drog till pojkvännen min en liten sväng innan där vi mös för fulla muggar! Ska snart ladda upp mina batterier med en god middag & försätta att ha en del panik inom mig eftersom vi har nationella i engelska imorgon..

Sometimes when things are falling apart, they may actually be falling into place

image description
Slutade 12.50 då ringstorpsgänget gick vår gamla vanliga väg hem. Gick vidare upp till Emelie där jag blev utelåst i någon minut. Gjorde smoothies som blev as goda, mackor, pluggade historia & snackade om allt möjligt! Emme var även as hyper så hon fick några anfall under timmarna som gick. Härlig tisdag!

Everyone has a destiny. You are mine

Tumblr_m2jf99burm1qiblavo1_500_large
Måndag. Missuppfattningar. Äcklig skola. Plugg i över 4 timmar. Börjar 08.00 med idrott imorgon. #fuck

Bitch needs a shower, her attitude stinks

image descriptionimage description

If bitches could fly, my school would be a fucking airport

image description
Gymmade med min Annis today. Jag är helt slutkörd nu, har verkligen ingen ork till något. Jag som tänkte ta tag i historian, hell no. Soffan kallar!

The lucky one



Återigen, ännu en film som jag SKA se!

Think of how differently it would be if you never met the one person who changed everything

image description
Gymmade i cirkus 1½ timme med Felicia & Matilda. Drog sedan vidare till landskrona för släktmiddag & återträff. Där bjöds på allt möjligt så mätt & belåten är bara mitt förnamn! Har faktiskt haft ett par riktigt roliga timmar. Nu är jag helt slutkörd & träningsvärken börjar komma

That's life

image descriptionimage description
Jag hade en sjukligt bra kväll igår! Jag, Walle & Maggie blev redan vilda på den första timmen då polisen kom. Det fortsatte med en förjävla bra konsert inne på the tivoli där vi dansade med Agnes & deras gäng. Träffade sedan på ett par danskar som var störtsköna & tog sedan bussen hem med Roza & hennes polare. Fuck yeah

Den svenska björnstammen


Träningen gick super! Dock är jag inte alls taggad inför konserten ikväll.. bLö

Don't worry girl, you'll find someone who will ruin your lipstick instead of your mascara

image description
Skolan idag har bestått utav film & flum lektioner. Nationella i svenska gick faktiskt bättre än förväntat, gotte. Däremot har jag fått en faktura från onliepizza på 261kr som jag ska polisanmäla, fuck. Snart drar jag & Anna till gymmet där vi ska kötta med några.
Later!

What's meant to be always finds a way


Utvecklingssamtal. Middag. Dusch. Skön musik. Bädda sängen. Film

I'll never stop caring. But if you decide to push me away, i'll go

image description

Same shit different day


We're not friends we're strangers with memories


Redan första skoldagen fick man besked på nya prov & nationella. Läxor har vi fått & matte plugg står mig upp i halsen. Har förövrigt pluggat matte hela eftermiddagen & tar en paus nu då jag sätter på en film. Ångest

fuck school


Jag & pappsen fixade middagen today, som vanligt lyckades vi galant! Kollade på filmen prom som var rätt bra faktiskt! Har även hunnit med att snacka med Emelie & målat naglarna. Imorgon får man gå tillbaka till dem gamla tråkiga rutinerna igen. Hate it. Men jag ska icke klaga, har haft en super härligt lov!

Inside all of us there is a wild thing

image description

I am too young to care


Vid 21-tiden drog jag hem till Danne där jag spenderade min natt. Fick även ett litet besök utav Emilia & Wibbe då vi fiskade jeans ur andras balkonger, crazy. Jag har ialla fall haft det super mysigt & ska numera glo på film.
Later!

If you never try, you'll never know


Gymmet med Filippa. Lunch. Duschen. Go musik. Film.

Dear bestfriend, please stay in my life forever because you're one of the best things that ever happen to me


If you can't handle my worst, you ain't getting my best


Danne gick precis då vi har myst & tagit det lugnt. Ska snart ladda ner en film & glo på den samtidigt som jag svarar på massa med "nöd-sms"

Gårdagens inköp


Being yourself is the prettiest thing a person can be

image description
Festligheterna igår var mer en hårdrock & emo "party on" kväll. Träffade ialla fall ett par härliga brudar & det hela avslutades på donken vid 1tiden. Har precis varit på påskmiddag med släkten i ystad. Det blev massvis med mat & harry potter film konstigt nog

Party hard. Fuck harder


Ändrade planer! Ikväll drar jag iväg på fest med Maggie & Lilly. Let's do this shit! Adios amigos

It has always been you, and it will always be you

image description
Har numera kommit hem från en lång shoppingrunda med min motti. Jag blev faktiskt några plagg rikare som ni får bild på senare! För tillfället inväntar jag min man som ska komma hem till lilla moi

3 words. 8 letters. Say it and i'm yours

image description
Den 7 april har numera blivit ett utav dem bästa datumen någonsin! För er som känner mig vet nog varför. Skrek av glädje 02.00 då mina päron vaknade & sa ett stort grattis när deras ögon gick i kors så trötta dem var!

Snart drar jag & familjen ut till väla, me gusta! Kvällens planer ser mer än lovande ut också.
Hejhoppgummisnopp

I don't even have a picture of him. He exists now only in my memory

50cb3e9800001e394f7db2fd_large

What about us? Well, we'll always have Paris


Life won't wait for you


Falling for a person you never thought you'd fall for


Cyklade till gymmet med Anna där vi köttade i över 2 timmar & kommer hem till det här (se bild ovan). Det fick mig till att nästan börja gråta.. Ialla fall så tränade vi riktigt bra idag! Är helt slut & min kropp orkar inte ens resa sig upp

Trying not to think about you only got me missing you more


Don't hold your breath. I ain't coming back this time

image description
Min torsdag har varit skit bra! Käkat på Max, fått både pengar & nya hörlurar som är riktigt feta! Köpt brallor & biljett till den svenska björnstammen. Strosat runder på stan med Emilia & Maggie då vi har snackat om allt möjligt. Nu väntar tacos & gott sällskap

Hår mascara


Drog in på H&M där Emilia fick äran & färga mitt hår med hår mascara. Det blev lite hej vilt åt alla håll & kanter men någon gång måste ju vara den första!

You're too young to be so unhappy


Nu går jag ner till stan för att fixa en sak (ännu en gång) sedan drar jag & pappsen till media markt + går & käkar. Ska även hinna med att träffa Emilia & Maggie en sväng senare

I need to remind myself, if it's supposed to happen, it will


Gårdagens inköp

Everything passes, everything changes. Just do what you think you should do


Live life like you've never been hurt before

image descriptionimage description
Har haft en svin go dag!! Köpt med mig hem lite små saker, åkt bräda, lyssnat på musik, tagit foto i mängder, chillat, glidit runder, träffat skate grabbarna, käkat kebab, druckit kaffe, suttit i solen & snackat om allt möjligt, träffat anna & gått hela dagen med min söta vän emilia. Har nästan precis färgat mammas hår & snackar numera med ett par sköna personer.

Vi har det bra


If you think you'll regret something in the morning, sleep late


13.00 ska jag vara på um med Emilia för att fixa ett par saker. Därefter kommer vi glida runder i stan, later!

All I can do is be me. Whoever that is - Bob Dylan


Kastade på mig halsduken, vinterjackan & vantarna för traska vidare & träffa Filippa. Stannade inom hemmakväll där vi köpte godis som blev lika hårt som sten i denna kylan. Gick runder på tågaborg & satt oss i en busskur där vi snackade om allt möjligt som har hänt under den senaste tiden. Många minnen kom snabbt upp & planerna för denna sommaren ser mer än lovande ut.
You know you love me. Xoxo, emil & filip

Slut för alltid


Maskinen – Slut för alltid
Mitt pass & ID foto blev grymt misslyckat! Liknar mer en gris än en människa. Eftersom jag (grisen) behöver gödas kom mamma nyss in med te + fil med jordgubbar & bananas. Jag verkligen älskaaar bananer för er som inte visste det, hehe. Nu står det movietime på schemat, later fellas!

For me, there is only you

image description
Morsning korsning! Vaknade upp med en rejäl förkylning, igen.. Åt en stadig frukost & ska snart gå ner till tvättstugan för att torktumla ett drös med kläder, for the first time. Heja mig!! Idag blir det inget gym för mig *snyft* istället ska jag ta ett passfoto, kommer säkert bli lika misslyckat som förra

Words we should never have left unsaid


I'm back on track!
Min helg kunde inte avslutas bättre än vad den gjorde! Trots att vi missade en buss & fick vänta på lill-knutan i 1h på nästa blev det den bästa söndagen hittills. Drog somsagt hem till min lilla gullunge där vi mös & kollade på film hela kvällen. Vi både käkade & kastade godis på varann, mös med hans hundar & hade det för jävla bra!
Var hemma vid 7tiden då jag for ut till gymmet med Anna & snackade om allt möjligt som har hänt! Blev ett antal skrattanfall som vanligt. Träffade även på Robin när vi skulle hem & växlade ett par ord med den godingen

What on earth did I think about all the time before you?


Jag hamnade i Teds soffa för filmkväll med Danne & Emme igår kväll. Sa även ett hejdå till Ted eftersom han åkte till London idag, den lilla lyllosen!
För tillfället vänder jag ut & in på min garderob för att hitta något att ha på mig. Inom loppet av en timme tar jag & Danne bussen ut till Ekeby där vi stannar över natten. Score

RSS 2.0