What's meant to be, will be


I miss you asshole


Remember. When your body is hungry, it wants nutrients not calories

Tumblr_me5xymgjgx1rebduno1_500_large
Här sitter jag efter ett hårt pass på gymmet med gamla goa farsan. Ska snart hoppa in i duschen, käka & göra några mattetal samt 100 danska glosor. Fredag imorgon vilket innebär min födelsedag. Fan vad nice!

If it hurts. It works

F2cac330c324def569c274cf56506ed9_large
Träningskläderna är på & håret är uppsatt. Alvedonen brusar sakta upp i magen & proteindrickan är nerpackad. Let's go!

Always & forever

Kompledigt
Pojkvän, lussebullar + film = bra måndag

Don't cry. I love you

Fredag
Födelsedagsfirande hos Mells. Skönt sällskap & go mat. En massa galenskap & allvar i samma smäll. Den sista timmen spenderades i soffan med Agge & Claren, classic.
Lördag
Spenderades i Ekeby hos min älskling. Tårar, känslor & kärlek på en & samma gång. Satan vad underbart

I hate it when my friends change just because they meet new people

Eftersom jag glömde sätta på min väckarklocka igår kväll missade jag matte lektionen imorse. Annars har det rullat på som vanligt. Lyckades även bocka av min "jobb del" så jag behöver ej komma till öppet hus imorgon, skönt! Snart hoppar jag på bussen till väla med Emme där vi fixar det sista inför ikväll

How can I be upset over something I never had?

Denna veckan har det varit äckligt mycket plugg, det är min ursäkt till denna bloggtorkan.. Imorgon har jag ett prov & två inlämningar, döda mig. Kan skrika högt så glad jag är över att det är fredag imorgon!! Hela min helg ser mycket lovande ut, spikat schema för en gångsskull, underbart.

My attitude is based on how you treat me

Kapade av en bit av håret mitt hos världens bästa frisörska. Så nu sitter jag här utan några slitna toppar, fresh. Ska ta tag i plugget snart samtidigt som jag trycker i mig lussebullar. Hörs!

Million voices


DÖÖDÖDÖDDÖÖDÖDÖ

Tumblr_mdqag11ssu1rqdu4mo1_500_large
Hemsk dag
Det hela startade med att mitt lås på cykeln gick sönder. Emelie trillade på isen så blodet sprutade åt alla håll (skämt osido), hade världens tråkigaste idrottslektion. Lärarna har konstaterat att 2:orna raggar på vår klass. Min tandblekning är numera påväg till mig tandläkare & jag har migrän. fucklyyf

Sunday

Godis. Clementiner. Batman. Samhälle. Musik. Tumblr. har min dag bestått av. Imorgon börjar dagen med handboll, det lär bli spännande & se hur det kommer att gå. Tjohej

Cause forever is not enough

Tumblr_mdh7mz9mke1r5yl32o1_1280_large

I understand. She's skinnier. She's funnier. She's prettier. Don't worry. I wouldn't choose me either

Igår gick jag i ide i mitt rum. Besökte endast toaletten, köket & högtalarna under dagen annars gjorde jag inte någon nytta alls. Ack vad skönt! Däremot var jag ensam hemma all day long så ett litet besök av Westin grabben hälsade på vid 22 - 02.

http://emmaanilsson.tumblr.com/

För er som missat har jag numera tagit min tumblr oskuld. Det är ett stort beroende och ångrar inte en sekund över att jag blev medlem där. Går knappast att slita sig ifrån det.
http://emmaanilsson.tumblr.com/

Friday, I'm in love #2

Efter att ha krängt massa thaimat med päronen tog jag på mig mjukisstället & gick sakta men säkert hem till min gamla favvo. Jag kan verkligen inte beskriva hur underbart det var att vara sig själv med denna fina tösen. Som jag saknat det!
Efter ett telefonsamtal, 22 bilder, 34 videos & spillt läsk under sängen blev min fredagskväll toppad som ett utav dem bästa. Kärlek

Friday, I'm in love

Min fredag kunde verkligen inte bli bättre!
Började med ett hemskt matteprov följt av hysteriska lektioner som faktiskt gjorde min gråa dag till lite ljusare. Strosade sedan på stan med mina homies + Maggie. Satt oss inne på Ebbasfik där jag åt världens största baguette någonsin, lyckades även bryta min gaffel. Hej, hårdhänt tjej! Annars fick jag en massa tänkbara ord insparkat i mitt lilla huve som har åkt i en karusell hur länge som helst.

It may be stormy now, but it can't rain forever

Tumblr_mddh9zk89r1r81wtbo1_500_large

Jag vet att längtan och ilskan går hand i hand. Att det enda du önskar dig kan vara att han kommer tillbaka även fast du inte skulle ge han en chans till. Hur du kan sakna honom bakom allt svek. Man tror att ingenting kommer fungera utan honom fastän det är han som har förstört allting. Jag vet att man kan älska och hata en person på samma gång. Förbanna honom för att han tog ditt hjärta och älska honom för precis samma sak. Men han vårdade det inte. Så vet du? Man kan skratta trots att hjärtat är krossat. Man kan le trots att det bränner inom en. För även om han tog ditt hjärta så tog han inte allt. Precis som alla andra sår så läker hjärtat med. Även fast det gör ont nu. Även fast det gör ont imorgon. Även fast det kan göra ont nästa vecka och nästa månad med,  så kommer det en dag då du vaknar upp utan ett värkande hjärta och med en himmel som tycks vara blåare än vad den var förut.


I love you from the tip of your toes to the top of your head

Besökte skolsköterskan imorse vilket gav dåliga resultat. Jag kan inte beskriva hur dåligt jag mår inombords, förstår inte vad som händer.. Egentligen vill jag gå ut & springa i detta fina vädret men icke sa nicke, det klarar kommer inte min kropp klara av på ett bra tag.

The hardest thing is watching someone you love, love someone else

3101910051_1_3_ynq6572k_large

Breaking hearts

Portkod1321_hopparivattnetmtexten_480_large
Mitt uv-samtal gick kalas bra, massa kärlek till min mentor Morten! Annars har jag blivit kär på nytt, portkod 1321♥
Livet rullar på, kärleken har stannat för nuet & jag har fantastiska vänner samt familj, like always.

Keep moving on

Tumblr_mdhdsslasf1qjy9cyo2_r1_500_large

When someone loves you, the way they say your name is different. You know that your name is safe in their mouth


I don't need therapy, I need a hug

The hunger games på bio → lunch på Max → redovisning → migrän & sleepa

World's greatest

Det går inte att beskriva hur mycket denna person betyder för mig. Hon är mitt allt & lite till. Ingenting kommer att förändra oss, vi två för alltid ♥

Love will find a way

08.30 började min dag då det stod basket på schemat. Ack vad dåligt det gick, verkligen inte min starka sida! Annars har det rullat på som vanligt.. Vår redovisning är numera finslipad till imorgon & ska för tillfället sätta huvet i allt plugg

Other people always let you down


Nothing is really lost until your mom can't find it


Matkoma

Yesterday

Do more of what makes you happy

Tumblr_lvdpvtv7ng1qh46g8o1_1280_largeTumblr_md6id91y9m1qcegzdo1_500_large
Igår skulle jag egentligen åkt med till ekeby för en mysig helg med pojkvännen men tyvärr blev det några hinder, som t.ex kvällens händelser. Pussade honom hejdå & spenderade min kväll hemma med några gäster. Gick upp strax efter 12, hallelujah vad skönt! Snart ska jag ta på mig springskorna & känna mig delaktig i skogen

Anyone is automatically a lot more attractive when they're funny

Tumblr_lraeudol0i1qe2hkjo1_500_large
Schemat är fylld med prov, inlämningar & redovisningar vilket är hemskt tråkigt. Annars tvingade jag mig själv ut på en joggingrunda för att bränna några kalorier. Snart ska jag ta en dusch & hiva i mig lite käk följt av en lång pluggkväll.

I thought I was normal until I met my bestfriend

Min bästa vän, min syster, min man. Helt enkelt min andra halva. Jag hade aldrig varit den personen jag är idag utan dig. Allt vi har gått igenom, alla händelser & minnen med dig är oförglömliga. Jag är lyckligt lottad över att ha funnit en sådan fantastisk person som dig, du är det bästa som har hänt mig! Jag kommer aldrig glömma dig oavsett vad som händer. Jag älskar dig från djupet av mitt hjärta.
 
08/11, Grattis min fina du♥

TODAY'S


I'm scared you'll forget about me

Tumblr_mcypwioyks1rkp6b9o1_500_largeTumblr_md2lq8gy1t1rulfkjo1_500_large
Denna dagen har varit extremt förvirrande! Ingen skola utan bara massa missförstånd därav får ingen frånvaro, lättnad. Istället tog jag en lång joggingtur i skogen följt av övningar & en god omelett. Imorgon har jag grammatik prov i danska, hur ska detta gå?

The peolpe that we loved, forgot to love us back

Tumblr_mbb1fgudcv1qhcgd5o1_500_largeTumblr_m823mwt9fp1qg2xooo1_500_large
♥ ♥ ♥

So handsome

 
 
 
 
564878_374183885992562_1389134858_n_large
08.30 började idrottstimmen, den va smått dödlig men gick ganska bra trots allt. Följt av film & mentorstid som varade till 14.00. Därefter befann jag mig hos min Danni. Prov på onsdag, måste börja sätta igång med pluggeeet..

Sometimes I don't think I can do this, sometimes I think I'm not cut out to be anything but somehow I get up everyday and keep going


That moment when you lose the ones who was the most important to you

Igår drog jag, clara & filippa ner till mezo & fikade. Därefter fick vi se stöld inne på 7eleven, zombies över hela stan & packade människor som var runt omkring oss, haha.

Believe me when I say I will always be there


The way he say I love you

Dem gossigaste koss fötterna ever.
 
Igår rullade jag & maggie hem till ljungpung där det blev dracula-demon film som slutade med att vi alla tre hade en filt framför oss, ihopkurade i soffan samtidigt som vi skrek. Köpte godis & chips för hela 106kr, "smala". Annars blev det girlygirl-snack, rap videos & skrattanfaller, like always.

Some people care too much. I think it is called love

Träffade min favvo mags & drog till Emporia vilket kändes som att man vore utomlands. Annars blev jag av med en hel del pengar inne på Hollister, big love. Sprang rundor från våning till våning för att hitta en restaurang som inte var fullproppad vilket slutade med att vi satt oss inne på Max, classic. Ikväll väntas massvis med skräck hos Ljung. Ciao amigos!

We must all face the choice between what is right and what is easy


If you want to feel rich, just count all the things you have that money cannot buy

1623970-10-1351617046059_large
Detta var sista dagen jag kunde träffa min favvo på detta lovet eftersom han drar på cup imorgon. Annars lunchade jag & päronen på en sushi restaurang & fixade äntligen mitt bankkort. Mötte sedan upp Danne för att fixa hans beats & snaggade en bit utav hans hår. Denna kvällen har bestått utav mys,mys,mys&mys.

Första November

Nu är vi inne i November månad då 6pers inklusive jag, fyller år. Igår kväll skulle jag egentligen sprungit hem till Danne där jag skulle spenderat natten med honom, men min extrema migrän gjorde så att jag låg sängliggande & mådde illa istället. Satan.

RSS 2.0