A lady knows how to play the game

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lrab9ddk6k1qevvteo1_400.gif
Har haft min man på besök denna eftermiddagen + kvällen. Myst till 1000, snackat om allt möjligt & käkat jordgubbar + körsbär. Perfekt tisdag! Imorgon blir det gotte häng med Mags. Kan inte bli bättre

You have two ears and one mouth for a reason




A year ago I would've never guessed my life would be the way it is now


If you can make a girl laugh, you can make her do anything

Idag har jag spenderat en go tid med min favvo kille. Åh, vad jag har saknat den lilla filuren!!

I wanna do bad things

Min morgon började i nästan tårar när jag insåg att jag hade hällt upp mjölken i glaset & óboyen var slut. Stor besvikelse! Fick slurpa i mig en smaklös juice istället. Annars har jag kollat på film & bokstavligen talat önskat att jag vore utomlands igen. Nu ska jag smörja in mig i body lotion & kolla i skafferiet om där finns något smarrigt. Uttråkad? absolut inte'

Strö lite socker på mig, som bara du kan

Har haft en riktigt härlig eftermiddag med min fina vän Emelie. Köpte nytt gymkort, så när jag är mår lite bättre är jag back on track igen! Annars fikade vi på EH, provade hattar & snackade om allt mellan himmel & jord. Vi satt oss även på stranden mitt i allt & kände hur den kalla vinden mötte oss. Några tabbar & ännu fler skrattanfall kom hastigt också.
Next - movie night

487873_379906418743960_2068707806_n_large

I feel like i'm waiting for something that isn't going to happen


I will always choose you

 
Hade en riktigt bra kväll igår trots att jag var så sjukt sne på en viss person. Det började med att jag mötte upp Walle & käkade kebab samtidigt som vi snackade om allt som har hänt på den senaste tiden. Träffade på ett par personer som vi gick med & tillslut gick jag med ett gäng grabbar drygt hela kvällen. Runt 1tiden frös jag något så enormt & mina fötter värkte en hel del så jag & Johanna tog bussen hem. Perfekt kväll med grymma vänner!

-

 
 
 
 
 
 
 
 
Tumblr_m1opnyzds21r4gfuvo1_500_large_large

The minute you think of giving up, think of the reason why you held on so long

 

Humor på hög nivå


I'm home

Äntligen är jag tillbaka i mitt lilla rum i underbara Helsingborg. Idag är ingen "vanlig" lördag utan min & Dannes 4månaders dag. Dock får jag vänta med att träffa den saknade godingen tills en annan dag, sorgligt nog. Får helt enkelt sysselsätta mig med att lägga alla kläder i tvätten, städa mitt rum osv.
Annars? jo, ikväll kommer jag förmodligen träffa min söta vän Maggie i staden med ett halvt hjärta.

Day 8

Idag åkte vi till andra sidan & pressade i solen. Dock låg jag under parasollen & doppade mig i havet hela dagen eftersom jag fortfarande går på penicillin. Snart ska jag hoppa in i duschen & trycka i mig några tabletter till så iallafall min feber går ner en gnutta. Ikväll blir det utgång i gamla byn. Hörs amigos!


In my heart

558485_316378828436492_161718720_n_large
Då har det gått en vecka & förmodligen har jag fått en liten bränna. Eftersom jag är så sjukt sällskapssjuk av mig saknar jag mina vänner något så otroligt samt min favvo kille. En vecka återstår. Ses den 27:e!

You keep my heart busy


Day 5

Jag mår helt ok gott folk! Bilden nedanför visade endast vart jag, mamma & Tina befann oss häromdagen när Tina & jag inte direkt mådde så särskilt nådigt. Hon går dock på penicillin medan jag endast går på naturliga medel. Här är hot tamale as hell! 37-39 grader & har fortfarande inte satt min rumpa på stranden än, hur är detta möjligt? Det "enda" vi gör på dagarna är att gå, gå, gå & gå. Äta så man ser gravid ut, dansa på nattklubbar där vi dricker serbisk öl & massvis med drinkar. Man får dock ta smällen när det gäller toan, jag kissar 100gånger per dag utan krydd! Vi drar på båtfärder hit & dit & igår shoppade jag skor för cirkus 4000kr. Italiano is the shit! Ialla fall så kan jag ALDRIG sova på nätterna. Sover max 4timmar, det är därför jag skriver nu för att uppdatera er en smula. Senare idag ska vi till något kloster som tar 2,5timmat att köra dit, tagga.. Nu mår jag as illa & tror att jag kommer få upp mina bärs i vilken sekund som helst. HÖRS!


Bra start!


Forever yours

Tumblr_m5di61a1hv1rs1spbo1_500_large

Vi drar till malmö


I'm nothing without you

Om 6timmar gäller det. Då sitter jag på flyget till Serbien där jag blir i 14dagar, kommer alltså hem den 27:e. Skrapade ihop ett par tårar innan, saknar redan min favvo kille & vännerna runt omkring mig. Nu får jag helt enkelt välkomna sommarvädret. Förresten, idag är det otursdagen, fredagen den 13:e. Hur ska detta gå?
Stay tuned! Har gjort ett par tidsinställda inlägg & förhoppningsvis finner jag internet i något hörn.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams

Senaste köpen ↑ + en bh från twilfit & ett usb minne.
Denna förmiddagen spenderades med Emelie på um följt en tripp på stan & en snabbrunda inom maxi. Tog ett sista farväl till den godingen inför dem närmsta 2 veckorna också. Gick sedan hem till min man där jag har varit enda tills 7tiden. Ikväll blir det packning/rensning av bilder/one tree hill. 25 timmar kvar.

Fuck normality #4


Life is too important to be taken seriously

Hade en förjävla bra dag igår med killen min! Nu ska jag snabbt ta på mig för att sedan dra över till den sköna bönan igen. Hörs mer ikväll!

Fuck normality #3


I think too much and then put myself in a bad mood

Igår kväll drog jag hem till min man där vi gosade & snackade om allt möjligt. Idag kommer det nog bli likadant fast en längre tid & någon film ovanpå det. Ska förmodligen hem till honom snart & krama ihjäl honom, hehe. Later!

Be so good that they can't ignore you

Träffade Maggie & gjorde ett par ärenden, snackade en massa, kollade i butiker & fikade inne på EH. Bra måndag trots det tråkiga vädret!


Be yourself and don't worry what others talk

Tumblr_m6hu72dyt51qewhoso1_500_large
Igår drog jag, filippa & emelie till wille där det var krök. Drog vidare till en fest i ramlösa med axel & axel. Det blev en annorlunda kväll med andra ord. Idag ska jag äntligen få träffa min pojkvän som har varit borta från mig i 3 hela veckor. Hallelujah

Last night


Tiden läker gamla sår

Bakis. Alvedon. Längtan.
Imorgon får jag syn på min kärlek.

Nya ting

En skjorta, två ringar & en body mist fick följa med mig denna gången. Nöjd som tusan! Denna kvällen blir det krök för hela slanten. Sista helgen innan jag drar utomlands också, fuck yeah!

When I'm with you, I feel so safe. Like I'm home

11.12 satt vi på öresundståget till malmö, två trötta flugor i en smäll! Gick vilse, shoppade, åt, fikade, gick runt hela stan & snackade om allt möjligt. Ännu en perfekt dag! Tågresan hem var dock en "plåga". Snubben som satt bredvid mig andades så tungt att jag knappt kunde lyssna på min egna musik. Fler bilder kommer, stay tuned!

Fuck normality #2


Fuck normality

Denna kvällen spenderade jag med familjen ståhlnacke då vi drog till Sofiero & kollade på Timbuktu & Laleh. Förjävla go kväll faktiskt! Jag & Filippa firade även 10 månader & det var rätt många som trodde att vi var ett par på riktigt.. Yeye, some shit happens! Imorgon drar jag till Malmö med söta Dafni. Syns folket!

-

Tumblr_loa2z7l8vi1qd1fqro1_500_large

I can't keep being your second choice. Not when you're my first

Igår kväll drog jag ner till gröningen där det var krök. Träffade en hel del nya ansikten & även gamla bekanta sådana. Gick sedan vidare till saccosäckarna där vi låg & snackade om allt möjligt ett bra tag. Det hela avslutades med att Axel följde mig hem en liten bit då vi även träffade på Agnes & Linn. Idag vaknade jag sent, åt frukost för drygt 2timmar sedan & har fallit några tårar till one tree hill. Snart ska jag ut & jogga & ikväll träffar jag förmodligen Lotta.

You treated me like an option so I left you like a choice

Idag är det solsken & 25grader, välkommen sommar, det var på tiden! 14.00 kommer syrran & hämtar upp mig för att sedan dra ut till laröd där jag spenderar min eftermiddag. Catch you later!

I'm just another girl for you


Strangers can become best friends just as easy as best friends can become strangers

Träffade som sagt Fillis då vi drog till ica & köpte lunch. Gick sedan ner till pistachia där vi krängde överdrivet mycket godis, satte oss i "solen", snackade om allt som har hänt under dem senaste 3veckorna & tog sedan bussen hem. Fick även med mig ett nagellack hem. Annars har jag joggat 6km i skogen & tagit det lugnt.
Next - One Tree Hill

No one looks stupid when they're just having fun #3


It's only after we've lost everything that we're free to do anything

I söndags drog jag, Emelie & Johanna ner till haket för lite gott käk. Följt av parkhäng & glass på Mc. Tog sedan bussen ett antal gånger & träffade ett gäng grabbar i staden men gick lika fort hem igen. Idag ska jag träffa min enormt saknade vän Filippa som har varit borta i 3 veckor. Gosh

Talking to you makes my day

Har haft en riktigt go helg trots alla galenskaper som hände! Cykelturer till MariaPark, krök, gott sällskap, pannkaksbak, en tripp på väla, mat i mängder & skön stämning. Idag lagade jag mitt första hål utan bedövning. Så för tillfället ilar det rätt bra i käften min. Nu ska jag ta något att äta eftersom jag är uttråkad, tjohej'

RSS 2.0