Sneak peak


-

223893_382303508505414_1667601982_n_large

Things aren't that bad


Tre nya ting





I'm falling to pieces


Igår klippte min frisör av 1dm från mitt hår, vilket är en stor förändring. Är korthårig numera, tyvärr! Annars fick jag en hemsk förkylning & däckade redan 20.30. Det har varit en ganska annorlunda dag idag! Bilden ovan ser ni min nya religion & svenska lärare. Vi fick prova på en del saker på lektionen, bland annat ett utav hans livsupplevelser! Annars slutade jag 1½ timme tidigare då vi drog ner till staden & köpte en ny jacka till mig. Glad tjej!

You can't always get what you want


You will never know what these thoughts do to me

Har haft en bra helg ute i ekeby hos min fina pojkvän! Kollade bland annat på hans match, proppade i oss godis, glodde på alla möjliga filmer & mös för fullt. Dock gick tiden väldigt fort så plötsligt var det måndag då jag vaknade runt 6-tiden med min man bredvid mig. Börjar alltmer trivas i min konstiga klass vilket är super! Efter skolan drog vi ner till stan & under vår lilla cykelfärd dit dog vi nästan i en backe. En go fika samt tripp på stan gav ett bra resultat i kassarna. Dock blev plånkan halvtom igen..

The three things a guy should want to change about his girl is her last name, address and her viewpoint on men

Första riktiga skoldagen. Fick ett oväntat test i matte den sista lektionen.. Sedan kom min boy & hämtade upp mig vid skolan då vi drog hem tillsammans med sällskap utav Emelie. Annars har jag spenderat min eftermiddag hos killen min. Later!
 

Sometimes I wish I could write "miss you" on a rock and hit you in the face with it so you would know how much it hurts to miss you

Tumblr_m92unjvyxc1rr0dnyo1_500_large
Hade ytterligare en aktivitetsdag idag. Dock var vissa uppgifter saftigare än andra. En dödstrött Emma slutade 13.00 & däckade direkt i sängen min. Väcktes av min pojkvän som ville att jag skulle komma över i någon timme. Myspys

-


Keep your head up, you are so much better than you believe

Andra dagen på gymnasiet, vilket fortfarande känns lustigt att säga. Fick reda på vilka som var våra faddrar & delades in i grupper då det var tid för olika aktiviteter. Slutade vid 12slaget, köpte en mycket gammal kärra som numera är min nya cykel & sedan traskade min fina man hem till moi.

First day at school

Började gymnasiet idag. Ny start, nya tag, nya människor. Trodde jag skulle dö utav alla fjärilar som jag hade i magen. Med andra ord, nervöst! Det gick bra trots att jag var den första som skulle ställa mig upp & berätta om en annan person inför klassen. Slutade runt 12-tiden då jag & olympiagänget strosade runder i stan följt av fika samt balkonghäng hos Lala.

Lots Of Love

Jag är kär i denna filmen!! Om ni inte har sett den, SE den! Det är helt sinnes att en film kan kännas så verklig.

"I'm okay, I will not cry." And I lied to myself again

Satt mig i solstolen i ungefärg 1½ timme sen blev jag rastlös. Tog på mig utedojjorna & gick en lång & skön runda. Rensade tankarna & delade med mig några tårar med min fina vän. Vissa dagar är verkligen plågsamma, usch..

Everything is great when you don't give a shit


Love has nothing to do with what you are expecting to get. It's what you are expecting to give, which is everything

Eftersom vissa inte kan hålla vad dem säger så blev planerna ändrade igår. Mötte upp Clara & Emelie då vi ännu en gång köpte en gottepåse inne på godishörnan. Satt oss sedan på saccosäckarna & väntade in Filippa. Vi fick även ett spontanbesök av Ebba, Sebastian & Walle. Drog vidare till värmebänkarna följt av Mc. Kom hem strax över 01.00 & hade många visa ord inom mig tackvare mina fina vänner ♥

Två klockrena


I'm tired of waiting for nothing


It's hard to find people who will love you no matter what


I love it when you share everything only with me

Strosade runder i staden med Clara & Emelie. Tillslut satt vi oss i hamnen med en go ischai i handen & njöt av dem sista solstrålarna. Har även bestämt mig med Clara att vårt prio 1 är att skaffa ett jobb för att fixa ihop välförtjänta cash!

I want to be the one you fall for, when everybody else is falling for you

Igår samlades ett gäng brudar hos Filippa för att ha en tjejmiddag. Lyckad torsdagskväll! Nu ska jag göra vid mig för att sedan traska vidare i det fina vädret med min pangbrud Clara. Hörs!

New in


All a girl really want is for one guy to prove to her that they are not all the same

Den senaste veckan har varit riktigt mysig trots alla galna händelser. Spenderade förra helgen hos min kille där vi tog det lugnt & mös för fulla muggar. Träffade Emelie efter hennes frukansvärda förkylning då vi tog en heldag med både shopping, snack ×1000 & en nattvandring i staden med 3kulor glass + tonvis med skrattanfall! 
 
Gårdagen spenderade jag hos grabben min & på kvällen drog jag & ett gäng grabbar till domsten där vi spenderade ett par timmar på en båt. Vi satt med ett par filtar & försökte ge varandra värme samtidigt som vi kollade på stjärnorna. Dock råkade Calle hamna i vattnet, hehe.. Bussarna slutade gå innan 12-slaget så runt 02.00 GICK vi hem från domsten!! Det blev en händelserik natt då jag blev skrämd ett dussin gånger & kom hem strax efter 04.00.

It's dead


This is my wonderland

Såhär har min dag sett ut ↑
 Tränade cross i 40min, svettigt värre! Gick hem från stan & åkte därefter ut till väla med fina Mags. Dessvärre kunde vi inte motstå Mc-käk.. Gick rundor & snackade om allting, like always. Kom hem till en fet skål med jordgubbar, nom nom.

Crazy nights


Tomorrow is another chance


Det har hänt en hel del fast ändå inte under dessa dagarna jag inte har ägnat någon tid åt bloggen. Mestavdels av tiden har gått åt att bli av med all min energi på gymmet & träffat min pojkvän. Imorgon blir det ett cross-pass med Matilda & lite senare på eftermiddan drar jag vidare till väla med Mags.

Before I met you, I never knew what it was like to be able to look at someone and smile for no reason


-

Tumblr_m8ajxol2gg1rbqf73o1_500_large
Tränade med Matilda denna förmiddagen också, dock hade jag så sjukt mycket träningsvärk så jag skippade cross efter drygt 10min. Drog till väla med Emelie där jag fick med mig 2par brallor & en jacka hem. Snackade om allt möjligt som vanligt & kunde inte haft det bättre! Denna kvällen blir det kvalletid med min boy. Later!

I don't want to be an idiot, but I'm crazy about him

Började dagen med 2timmars gym med Matilda. Har redan börjat känna att träningsvärken är på gång.. Annars har jag varit död! Kollade på någon film sen kom min pojkvän upp till mig. Myst som vanligt & kollade på fotboll. Syns gott folk!

I don't need you to tell me that it's wrong, because I know that

Hade en riktigt go fredag igår! Började med kvalitetstid med familjen samt vänner över en middag på Beach Club. Åt en överdrivet god pasta med oxfilé. Rullade vidare till godishörnan där jag mötte upp Matilda. Snackade om allt som har hänt under detta lovet. Tog sedan bussen till olympia där vi spenderade vår kväll hos Ella med några stockholmare. Runt halv 1-tiden kom Danne & Ted för att följa mig hem. Goosiigt

Never back down

Kollade på bland annat denna filmen igår kväll & rekommenderar den starkt!
Idag är det solsken ute, rätt udda. Vi får allt se vart denna dagen tar mig, hörs!

Shit happens, I mean look at you

Jag är lika ofräsch som en gris, utan krydd. Sitter i en lång t-shirt & dagdrömmer. Käkade frukost 13.00, sedan dess har jag endast kollat på film & försökt finna en cykel som lockar mig i smaken.

A fake boyfriend will put a lock on his phone. A real boyfriend will say "hey baby, can you read that text for me."


You fit me better than my favorite sweater

Denna kvällen har varit sårbar. Filmen extremely loud and incredibly close gav mig sällskap i denna dystra värld. Slängde ut mina föräldrar för ingenting så nu sitter jag här ensam med min "tiden läker gamla sår" spotify lista. Nu ska jag lukta på en t-shirt & försöka hålla inne känslorna ett tag till..

Some people search their whole lives to find what I found in your eyes

Love__summer__and_the_beach_by_jdgabele_largeTumblr_m76c6hhxtb1r0rphw_large

RSS 2.0