My mornings would be better if I woke up next to you

Hej&hå! Min zetbra räddar mitt liv genom att jag får bor hos henne denna helgen. Saknar min kille så grymt mycket att jag knappt kan vara hemma själv. Nu tar jag väskan & lever livet. YOLO liksom

No one looks stupid when they're just having fun #2


No girl deserves to be an option


I may love to shop, but I'm not buying your bullshit

Såhär har min dag sett ut ↑ + stallet, solning, jordgubbar, yatsy spel & massvis med snack. Perfekt torsdag med andra ord! Ikväll skippar jag joggingrundan & lägger mig i en hyfsad tid för att kunna gå upp 09.00 imorgon.

Your knife, my back. My gun, your head

Igår kväll fick jag en kick i röven då jag drog ut på en joggingrunda 21.30. Musiken på högsta & ensam i skogen, lite läskigt men jisses vad skönt att rensa tankarna! Nu ska jag ta på mig bikinin för att dra till Julia & sola en stund. Catch you later!

We just wanted to be free

Vaknade upp med ett tungt huvud, strosade runder på stan med mamma & fick med mig hem en bikini underdel, trosor, träningsshorts, sport-bh, linne, väska & ett armband. Nöjd som tusan! Jag har även tagit ur tandställningen, wihooo!! Det enda som fattas är min pojkvän som jag saknar så grymt mycket & värmen!

No one looks stupid when they're just having fun

Haha oj vilken kväll det blev igår! Har nog inte haft så roligt på länge! Åt chips, popcorn & daim, drack liite för mycket, dansade helt vilt & galet, snackade om allt möjligt & körde den klassiska "jag har aldrig". Till detta mös jag med det bästa sällskapet! När vi skulle gå hem ramlade vi ett par gånger, skrattade som aldrig förr, hördes över hela stan & lyckades till och med sätta mig på cykeln & skjutsade hem Julia. Däremot blev det ganska vingligt men fy satan vad roligt! Fler bilder kommer, stay tuned! 

No one loves you like me. No one

Har sovit 4timmar denna natten. Resten har gått åt till att lyssna på musik & tänka. Skuldkänslor = jag för tillfället. Nu tar jag mitt pick & pack & drar till syrran. Behöver komma härifrån för stunden.

The most important things are the hardest to say


There was a difference between what you said and what you did

Drog med mig Julia till både stan & väla där vi snackade en hel del & jag fick även med mig hem ett par saker. Ikväll blir förmodligen en lugn kväll med några one tree hill avsnitt. Snackar för tillfället med min översaknade pojkvän, han får ta & komma hem snart!

-

Tumblr_m3qarmonsw1qbb77eo1_500_large

Take risks and conquer your fears

Drog ner till gymmet & gymmade i 2 timmar. Annars har det inte direkt hänt något mer än att det regnar & är söndag. One tree hill räddar väl denna dagen också, later!

Sometimes, you have to forget what you want to remember what you deserve


The saddest thing in the world, is loving someone who used to love you

Såhär såg middagsbordet ut för mig igår ↑. Åkte till Mia & hennes familj där vi firade vår midsommar med ett par andra familjer. Drog sedan ut på en rätt go fest runt 10tiden där jag fick syn på en hel del nya ansikten. Kollade sedan på film hos Axel där jag även spenderade min natt. Vaknade upp med en sjungandes grabb då vi käkade frukost & kollade på ännu en film. Vid 4tiden mötte jag upp Johanna & Emelie för att fika vid hamnen & snackade om en hel del saker!

A girl who cries is a girl who cares

 

I wonder what goes through your head when you hear my name

Blogg.se appen fungerar fortfarande inte, fett retligt! Ialla fall så drog jag & walle på krök igår kväll vilket va sådär lagom wtf. Några minnen lär jag ha därifrån! Idag tog jag tummen ur röven & gymmade i 2timmar. Nu ska jag snabbt ta på mig för att sedan gå till Julia och sola. Ha det!
 

You are somebody's reason to smile

Blombukett / springa runder för att hinna i tid / luncha med syrran / besöka hennes jobb / bussresor / dra till maxi & handla / samtal / planeringar / fotbollstittande med bira, chips & dipp. Det har min dag bestått av! Nu väntar one tree hill avsnitt, hehe. Hoppas att blogg.se appen fungerar imorgon ialla fall!

Sorrysorry

Min blogg.se app fungerar inte & jag har inte direkt någon tid eller lust för att skriva här inne i mitt lilla rum när jag har lov. Hör av mig så fort appen är i funktion igen!

I need you to need me back


Skulle egentligen träffat några & dratt på krök ikväll men ack vad seg jag har varit! Alltså blev jag hemma istället & kollade på one tree hill, oväntat va? Imorgon blir det en oplanerad dag, spännande!
Catch you later!

I'll be with you, even if you can't see me


Har spenderat hela min helg hos min älskade pojkvän. Att vakna upp med honom bredvid mig är en helt underbar känsla! Vi har levt på godis & kärlek. Kollade på fotboll, gick i regnet för att köpa godis, kastat ner varandra (varandra menas med mig) från sängen, haft kuddkrig, kittlat varandra, myst som aldrig förr, kollat på filmer, skrivit ner hans packningslista inför spanien & sagt farväl av varann inför dem 3 närmsta veckorna.

I'm sorry i couldn't make you happy

485763_345423172186562_1664053149_n_large
Bussresor hit & dit, rökande tanter, mänskligt folk, gym, filosofera om jobb, bli tänd på Annas ursnygga bror (hehe) & fixa nycklar till en lägenhet. Detta har min dag bestått av tillsammans med Anna. Nu ska jag kolla på ett one tree hill avsnitt & sedan göra vid mig inför kvällens händelser. Fest eller myskväll? Svårt val dedär!

Don't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect


Gymmade i en timme med grabben min eftersom jag var så sjukt omotiverad. Gick sedan hem för att jag fortfarande inte har en cykel.. Däremot så börjar jojo-sommarkortet gälla imorgon, score. Annars har jag gjort kvällsmat med pappsen, legat i sängen samtidigt som one tree hill avsnitten har fortsatt gå & saknat kärleken en gnutta.

It's amazing how stupid you can be when you're in love


Igår bosatte jag mig i min säng, tände ljus, åt gott & kollade på one tree hill. Är mer eller mindre helt besatt utav den serien nu! Har precis färgat mammas hår & ska snart dra ner till stan & gymma.

It never seemed like you missed me. And i guess because of it, I have to stop missing you

Tumblr_lzthf7nl261r83vg9o1_500_large

As we grow up, we don't lose friends, we just learn who our real ones are


Drog ner till gröningen igår kväll där vi var ett gäng som grillade, spelade fotboll, tog ett dopp & hade det rätt bra. Träffade även några. Idag är det alltså första dagen på sommarlovet, can't believe it!

Innan vi går skilda vägar


The only way a guy should hurt a girl is from hugging her too tight

image description
Denna söndagen har jag & 29 andra personer firat min kära moster som blir 30år. Har ätit så sjukt mycket onyttigt hela denna helgen! Snackade ett bra tag med Alex & Adam om lite allt möjligt i livet & fick höra ett & annat. Många visa ord slank ur dem & även ett antal skrattanfall. Pistoler, kuddar & gräddkrig har jag fått envisas med under ett par timmar. Nu ska jag gå ner till stan & sola ett litet tag. Ciao!

-

9014_f5ef_large

All those sweet things you said running through my head, they keep me up at night

image description
Har spenderat mer eller mindre min dag i malmö med pappsen där vi har varit barnvakt. Sprang i vattenpölar, gjorde sandkrabbor, käkade tonvis med mat, bytade om x-antal gånger, sjöng & tog sönder glas (oops). Satan vilken gosig filur jag har!

Love is like heaven but it can hurt like hell

image description
Igår vände vi upp & ner på allting. Det hela slutade med att jag & Matilda mötte upp ett gott gäng då vi gick till wibbe för krök. Stannade där i någon enstaka timme sedan begav vi oss till mc runt 1-tiden. Fett med nice. Nu ska jag snabba mig som fan för klockan 10.30 ska vi åka till malmö & jag har inte ens gått upp från sängen. Tjarå'

With nothing left to say


Hey ya

423001_359213230778867_323499006_n_large
Imorse blev allting kaos! Alla bråkade med varandra & vi fick göra om lagen. Beachhandbollen gick åt pipan för båda våra lag.. Träffade ett dussin gamla vänner som jag snackade med sedan gick jag, emelie & wille hem när det ösregnade. Snackade om allt möjligt & löste ett par saker. Dessvärre var jag genomblöt när jag kom hem!

Bestfriends ▲ Yeah right

394109_190106514422382_690687702_n_large

Everything you're running away from is in your head

image description
För tillfället snackar jag med ett antal personer, taggar inför träningen på lördag & försöker bli pepp inför imorgon på beachhandbollen. Dricker kaffe & tänker på livet. Äh vafan, ha en fortsatt trevlig kväll!

You broke me


Too much to lose

image description
Tvingade mig själv att dra till gymmet & träna i 2timmar. Ack, vilken dålig motivation jag hade idag! Men men.. Träffade ett par personer & försökte djura. Annars ska jag hoppa in i duschen nu & sedan ta en tupplur eller sätta på en film. Catch you later!

People are lonely because they build walls instead of bridges


Hallå i stugan! Hade en as go dag igår! Vi gjorde ingenting på lektionerna & direkt efter skolan köttade jag & pojkvännen min på gymmet i drygt 2 timmar. Åkte sedan vidare till ekeby där jag spenderade min natt. Vi gjorde pannkakor till kvällsmat, mös för fulla muggar, tetades, kollade på film & hade det toppen! Idag har vi varit riktigt sega & bara tagit det lugnt. Next - movietime!

Don't apologize if you're still going to do the same things you were sorry for


Tonight, we are young


Just another toy story

Tumblr_m510naac8b1ql6o50o1_500_large
Igår kväll träffade jag Premton & Matilda då vi drog ner till mezo & mös med ett gott gäng. Träffade även andra filurer under timmarna vi var där. Gick sedan hem & snackade om allt möjligt.
Idag drog jag & Matilda till gymmet & djurade i 2timmar. Däremot så blev min cykel stulen.. Jävla helsingborgare! Kan inte skilja på mitt & ditt, maddafakka

When it's real you can't walk away

Tumblr_m4r7zurgf11r9lnhi_large43628690110128318_abk2gwyj_c_large
Two months and you're not here.. But I still love you

Your shirt has to go, but you can stay

image description
Vilken fredagskväll! Det började förjäkla bra med ett dussin brudar hos Clara för att fira den godingen. God mat, tävlingar, musik, gott sällskap & även en snubblandes emma hände. Gick sedan ut på ett äventyr för att möta upp Premton, Samme & Axel. Vi fann dem på mc med ett gäng grabbar. Drog vidare hem till Clara igen för krök där jag fick syn på ett par gamla goa vänner! Däremot slutade min kväll i tårar & gick hem runt 01.00.
Drama, lies & tears - cheers to the teenage years!

New in


1 Juni

image description
Firade första juni med chokladpudding i skolan då resultatet blev såhär efter 5pers ↑. Drog ner till stan efter skolan med Emelie där vi kollade runder & fick med mig några plagg hem. Nu ska jag ta något litet att äta & sedan göra mig i ordning inför kvällens händelser. Kram!

RSS 2.0